ВРЪЩАНЕ ДО 14 ДНИ

Гарантирано връщане на поръчка.

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

  • Доставките на територията на България се извършват от куриерска фирма Еконт Експрес или Спиди.

Цена на доставката  се формира на база на актуалните цени на доставка на Спиди/Еконт.

  • Стандартния срок на доставка е от 1 до 3 работни дни (изключение правят населени места, които се обслужват по график на Еконт/Спиди). Моля, обърнете внимание, че по време на промоционални кампании на бранда е възможно доставката да отнеме до 5 работни дни.
  • Поръчки, постъпили в събота, неделя, както и национални почивни дни се обработват съответно – понеделник или първи работен ден след празника.
  • Поръчки се обработват до 16ч. в работни дни. Поръчките, постъпили след 16ч, се обработват на следващия работен ден.
  • При невъзможност пратката да бъде обработена, ще бъдете уведомени на посочения телефон от наш служител.

*Всички цени са с включен ДДС

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже от стоката, която е закупил, като може да избере да върне продукта от личен адрес или офис на куриерска фирма Еконт или Спиди. Клиентът не трябва да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за обратна доставка. Срокът започва да тече от датата на:

  • получаване на продукта

Стойността на върнатите продукти ще бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни по сметката, която сте посочили в заявлението за връщане.

Адресът за връщане или замяна офис ЕКОНТ: Еконт офис Благоевград Стадиона (ул. Стефан Стамболов №51б)

Адресът за връщане или замяна офис СПИДИ: СПИДИ Благоевград – Григор Пърличев (ул. Григор Пърличев 2)

Можете да върнете поръчан артикул само когато НЕ са налице повреди, причинени от неправилна употреба – стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена, със следи от грим. Опаковката също трябва да бъде в запазената си цялост и артикулът да бъде върнат в нея. Всички етикети на стоката трябва да бъдат запазени, както и хигиенната лепенка на продукта, ако има такава.

Ако установим, че някое от тези условия не е спазено, си запазваме правото за невъзстановяване на сумата по Вашата сметка и се налага да изпратим обратно към вас върнатия артикул.

Имате право да направите рекламация в случай на:

  • производствени дефекти на стоката (открити при получаване на продукт(и) или до 14-дневен срок при спазени горепосочените условия за връщане)
  • несъответствие с обявения/поръчан размер или модел.

В тези случаи, разходите по доставката ще бъдат поети от Търговеца. За направата на рекламация Клиентът се задължава предварително да уведоми в писмен вид Търговеца на notacliche.ltd@gmail.com като приложи снимков материал, където е посочен ясно дефектът или в случаите на погрешно изпратен размер от Търговеца – като се посочва и номера на поръчката, където е виден и точен желаният от Клиента размер.

Търсене на продукти (0)

Back to Top
Продуктът беше добавен към кошницата